Més de 50 ràdios locals catalanes adherides a La Xarxa han estrenat aquest dilluns un nou programa d’estiu: Obert per vacances. L’espai és un magazín que es pot escoltar, entre altres emissores a l’Espluga FM Ràdio, de 9 a 11h de dilluns a divendres fins al 4 de setembre i està conduït per Carles Carvajal de Ràdio Ciutat de Badalona.

Aquest programa combina l’actualitat més propera, les entrevistes, l’entreteniment i la divulgació en àmbits com la tecnologia. En un estiu que serà diferent i complicat per la situació sanitària, un dels objectius de les emissores que el produeixen es fomentar la interacció amb el públic mitjançant el telefòn i les xarxes socials, amb seccions com un concurs de Tik Tok i també trepitjant molt carrer amb connexions a exteriors.

“Obert per vacances” impulsa el comerç de proximitat, el turisme de quilòmetre 0 i les activitats culturals organitzades als municipis, en un moment en què les arts escèniques o la música tenen dificultats per tirar endavant la seva agenda.

Cada dia es pot escoltar a 50 emissores locals i a l’streaming de La Xarxa. A l’Espluga de Francolí pel 107.4 FM, per streaming a efmr.cat i pel canal de TDT.