El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assistit aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt en la signatura del conveni que millorarà el subministrament d’aigua a nou municipis de la comarca. El conseller ha parlat sobre la carretera transitada que uneix La Guàrdia dels Prats i Santa Coloma de Queralt

En aquest sentit Calvet s’ha compromès amb el territori a impulsar projectes d’infraestructura, com la carretera que uneix l’autovia A-2 amb la capital de la Conca de Barberà. Calvet ho ha definit com “una actuació prioritària per al Departament”. El conseller ha explicat que tant projecte com obra amb rectificació de corbes i canviar la pavimentació tirar endavant.

ÀUDIO: El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en el moment de la internvenció parlant de la carretera.

Durant els últims anys hi hagut bastants accidents en una carretera que està molt transitada per camions i que passa pel mig de poblacions com Sarral, Piral, Rocafort de Queralt o Santa Coloma de Queralt.