L’Espluga de Francolí acomiadarà l’exalcalde David Rovira el divendres 10 de juliol a les 8 del vespre en un acte públic al Jardí dels Francolins. Rovira va morir al 12 de maig de 2020 als 63 anys i l’estat d’alarma pel coronavirus va impedir la celebració d’un acte públic.

En un acte organitzat per la família, amics i companys, serà l’única cerimònia amb públic en què es donarà l’últim adéu a Rovira, ja que la pandèmia va obligar a restringir l’acte religiós d’enterrament només per al cercle familiar.

Així el pròxim 10 de juliol es recordarà qui fou alcalde durant 16 anys de l’Espluga, a més a més de ser una persona molt implicada en el teixit associatiu de la vila a través de diverses entitats.

La voluntat és que sigui un acte emotiu i curt amb alguns parlaments, on totes les persones que es vulguin acomiadar d’ell ho puguin fer al Jardí dels Francolins.