Aquest divendres ha finalitzat amb èxit la primera setmana del Campus de tennis i pàdel que organitza per aquest estiu el Club tennis Montblanc amb l’empresa Fem Salut.

40 nens i nenes entre 3 i 15 anys han participat durant aquesta primera setmana al Campus. El Campus està previst que duri tres setmanes. Els dos torns següents seran de 50 places cadascun i ja estan exhaurides. El campus anomenat “l’estiu + saludable”, és un projecte que el marc principal són els hàbits saludables i les activitats multiesportives. 

Es durant a terme activitats d’iniciació al tennis, pàdel i nous aprenentatges pels nens i nenes de 3 a 15 anys. D’aquesta manera poden divertir-se desenvolupant noves habilitats amb raqueta i sense ella, ja que la motricitat que es desenvolupa jugant a tennis i pàdel és molt important aprendre-la de ben petit/a. També es duent a terme altres  jocs de cooperació i d’aigua.

Cada divendres, el Club tennis Montblanc i Fruites i Verdures Garcia Vicenç ofereixen un esmorzar saludable per a tots/es. Per altra banda, l’empresa Fem Salut obsequia a tots/tes els/les participants amb una samarreta i dos pouches de fruita gràcies a l’empresa Go Fruselva.

La valoració per part de totes les nenes i els nens participants en aquesta primera tanda ha estat molt positiva.