Després que el passat dijous al migdia, el president de la Generalitat, Quim Torra, anunciés la “fase de represa”, donant així per acabada la fase 3, es reobren els parcs infantils. A Montblanc ho han fet aquest dilluns seguint totes les indicacions de seguretat.

D’aquesta manera, amb la retirada dels precintes d’aquestes zones hauran estat més de tres mesos sense canalla. Algunes mesures que ha pres l’Ajuntament de Montblanc és la de desinfectar els parcs dos dies a la setmana i demanen a la ciutadania que a l’hora d’entrar i sortir al parc es desinfectin les mans.

Les fonts del poble també tornen a obrir, s’han tret les cintes d’aquestes i Santi Porta, regidor de Salut Pública assegura ‘que s’ha de tenir molt de compte i no tocar la font amb la boca ja que podria ser una gran font d’infeccions’. Aquestes també es desinfectaran sovint i també demanen tocar-les amb les mans desinfectades.

Poc a poc Montblanc va tornant a la nova normalitat amb totes les mesures de seguretat establertes.