Poc a poc, i tenint molt en compte la normativa sanitària, els serveis de Vimbodí i Poblet tornen a la seva activitat habitual. En pocs dies tornen les projeccions al Cinema Foment. En aquesta ocasió, els vimbodinencs i vimbodinenques podran seguir gaudint de la programació de qualitat habitual de la sala local, que en aquesta ocasió torna amb la pel·lícula francesa ‘Especiales’ / ‘Hors normes’ (2019), dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano, que compta amb les interpretacions de Vincent Cassel i Reda Kateb.

La pel·lícula explica la trajectòria de Bruno i Malik, dos amics que durant vint anys han viscut en un món diferent: el dels nens i adolescents autistes. A càrrec de dues organitzacions sense ànim de lucre, formen a joves perquè siguin cuidadors de casos extrems.

Les projeccions es duran a terme el dimecres 24 de juny a les 19 hores, el dissabte 27 de juny a les 22:30 hores, el diumenge 28 de juny a les 19 hores, el dissabte 4 de juliol a les 22:30 hores i el diumenge 25 de juny a les 19 hores.

Per tal de garantir que les sessions es duguin a terme amb la màxima seguretat sanitària, els responsables han limitat l’aforament de la sala i s’han assignat butaques separades entre les persones de diferents unitats familiars.