El Consell Regulador de la DO Conca de Barberà i els seus cellers han engegat una nova campanya en temps de confinament. #EscapatalaConca és la nova promoció de la DO Conca de Barberà per premiar l’esforç de tots durant aquests darrers mesos de confinament i també de reactivar l’activitat turística de la nostra comarca.

A través de la pàgina http://www.doconcadebarbera.com/escapat-a-la-conca l’usuari ha d’omplir el formulari i automàticament rebrà una visita per a dues persones a un dels cellers de la Denominació. Les inscripcions es podran fer fins a finals de juny i després s’assignaran aleatòriament els cellers als inscrits per fer les visites durant juliol i agost. Juntament amb les dades de contacte del celler assignat, també es facilitarà un llistat de restaurants i allotjaments de l’AE Hostaleria Conca de Barberà per a poder planificar millor la visita.

En la campanya col·laboren un total de 16 cellers de la Conca que obren les seves portes de forma gratuïta a un total de 1.500 visitants. “Escapa’t a la Conca” serà una manera de tornar a trobar-se amb el públic fidel dels vins de la Conca i, també, una bona oportunitat per descobrir com és d’atractiva i acollidora aquesta comarca a aquells que encara no la coneixen.