El 25 de febrer es va informar del primer cas confirmat de coronavirus a Catalunya. Dos mesos i mig després, la xifra de morts i de contagis ha escalat incessablement fins a posar el sistema sanitari al límit del col·lapse. Qui també ha viscut aquestes últimes setmanes al límit ha estat la montblanquina Laura Pelay, secretaria general de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Pelay és la mà dreta d’Alba Vergés, consellera de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb qui conjuntament han treballat per tal d’organitzar tot el sistema sanitari per combatre el virus. Durant aquests últims 3 mesos el Departament de salut i els sanitaris han treballat de valent per tal de poder superar totes les barreres de la Covid-19.

En quin punt ens trobem ara mateix? Com s’està gestionant el desconfinament a Catalunya? i com s’ha viscut des del Departament de Salut? són algunes de les preguntes que aquest cap de setmana a l’Informatiu Conca de Barberà de l’EFMR.cat li preguntarem a la secretària general de Salut. Es podrà escoltar dissabte a les 13 h, al 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT.