La tornada progressiva a la nova normalitat en temps de crisi sanitària ve marcada per la represa d’algunes actuacions que tenen com a objectiu restaurar alguns dels desperfectes de la riuada d’aquest mes d’octubre a Vimbodí i Poblet.

Entre les tasques que està duent a terme l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), destaca la restitució del sistema de canalització que permetrà la recollida de l’aigua de bosc, que també es va malmetre la passada tardor, una actuació que el consistori municipal espera que estigui enllestida en les pròximes setmanes.

Per últim, l’ACA també reprendrà pròximament les tasques de restitució del pas de l’aigua i de trànsit rodat en els accessos del poble, així com diverses canonades d’abastiment que van quedar malmeses a causa de la riuada.

Des de l’Ajuntament es valora en positiu aquestes tasques d’actuació. “Son arranjaments molt necessaris per al poble i que esperem que es puguin dur a terme amb la màxima rapidesa possible per a recuperar la normalitat després de tots aquests mesos”, apunten des del consistori municipal, al mateix temps que agraeixen la col·laboració de les institucions implicades en els treballs de restitució.