L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha augmentat el nombre de tiquets per persona vulnerable per a la compra de productes. A l’Espluga de Francolí s’ha passat de 20 a 26 famílies que Càritas Parroquial ha hagut d’atendre. A més a més, més famílies s’han posat en contacte amb els serveis socials després de l’inici de la pandèmia.

Càritas Parroquial de Montblanc també ha doblat el nombre d’usuaris que utilitzen el servei de distribució d’aliments durant el mes d’abril, en plena crisi del coronavirus. Si al gener i febrer s’atenien 23 famílies, al març va pujar fins a les 35 i durant el mes d’abril s’han atès un total de 62 famílies.

D’aquestes, unes 43 són de Montblanc, mentre que la resta són d’altes municipis de la Conca de Barberà. Són famílies que, en la gran majoria, han estat derivades pels serveis socials del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i que a causa de la crisi del coronavirus necessiten ajuda per garantir l’alimentació al nucli familiar.