Barberà de la Conca no celebrarà la Festa del Trepat d’aquest 2020. L’associació que organitza la festa, que enguany hauria arribat a la seva onzena edició, ha decidit suspendre la festa d’aquest 2020, prevista pels dies 19, 20 i 21 de juny a causa de les incerteses de la crisi del coronavirus.

En un comunicat fet públic l’entitat assegura que “ha estat una decisió dura ja que enguany l’associació estrenava nova junta, però creiem que celebrar la festa com la coneixem en una altra data, no és possible, ateses les incerteses del desconfinament”. Tot i això, asseguren que per les dates en que estava prevista la Festa del Trepat s’està preparant un esdeveniment, del qual encara no es coneixen els detalls.

Asseguren que “és la decisió més encertada donades les circumstàncies. Tot i que esperem que al juny les mesures no siguin tant restrictives, cap ser prudents i actuar amb responsabilitat ja que la Festa del Trepat reuneix gent de moltes procedències que s’ubiquen als portals de les cases del municipi”.