Els infants poden sortir al carrer a partir d’aquest diumenge i les administracions aconsellen que portin mascareta per evitar possibles contagis per coronavirus. Les farmàcies ja han avisat que no disposen de mascaretes amb talles infantils, però en menys d’un minut és possible adaptar una d’adult a la mida de la cara dels més petits.

Segons aquesta piulada de l’Ajuntament de Solivella, només cal una de les mascaretes quirúgiques. Amb les mans netes, s’han de fer dos doblecs als extrems superiors i inferiors de la mascareta i a continuació, un nus a cadascuna de les dues gomes. Així ho explica la regidora de Sanitat de Solivella.

https://www.facebook.com/ajuntament.desolivella/videos/234153931268196/

Protecció Civil recomana les mascaretes per als infants, excepte per als menors de 3 anys

Protecció Civil ha posat a disposició de la ciutadania un llistat de preguntes freqüents sobre les primeres sortides dels infants al carrer. En aquest cas, recomana utilitzar mascareta sempre que es pugui, però no les recomana per als nens i nenes de 0 a 3 anys. Al mateix temps, s’insisteix en la necessitat de mantenir la distància social de 2 metres i rentar-se molt sovint les mans.

INFOGRAFIA AMB ELS CONSELLS PER SORTIR AL CARRER AMB MENORS