La planta de producció de CV Médica ha incrementat la capacitat de producció de productes d’higiene per donar resposta al creixement de la demanda del producte que ha generat la situació actual de la crisi del coronavirus en l’àmbit sanitari.

L’empresa sarralenca ha augmentat un 20% aquesta setmana el nivell productiu de productes d’higiene que en l’àmbit sanitari fan servir com ara les esponges prequirúrgiques, guants de nitril o sabons antisèptics que es fan servir als quiròfans i a les UCI.

Per incrementar la producció, l’empresa ha tingut la col·laboració de la plantilla que han fet un gran esforç allargant les jornades de treball. El director general de CV Médica, Jose Angel Ramia, en declaracions a l’EFMR.cat, ha volgut donar les gràcies als treballadors pel gran esforç que han fet les últimes setmanes.

Tot i això, a finals de mes l’augment de producció serà del 30%, ja que l’empresa afegeix un nou torn, a més a més, d’augmentar la plantilla amb 10 persones. Aquestes setmanes s’estan formant per tal de poder entrar el més aviat millor.

Una de les línies de producció de l’empresa amb més demanda són les esponges amb sabó que han passat de fabricar-se 1.200.000 a 1.700.000 esponges diaries per tal de donar resposta a les demandes.

Tota la plantilla treballa amb l’equipament de bates, guants i mascaretes per extremar les mesures d’higiene i reduir els riscos, en compliment de les recomanacions de les autoritats des del primer moment.