Aquest dimecres la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel ha distribuït uns lots d’aliments, degudament preparats en caixes, per a 25 famílies de l’Espluga de Francolí a través de Càritas Parròquia.

Seguint els protocols de prevenció que es demanen en aquesta situació excepcional de confinament per la pandèmia del coronavirus, els voluntaris de Càritas no han pogut fer el servei de distribució com altres vegades. Per aquest motiu la parròquia ha contactat amb la plataforma local de joves de l’Espluga que han fet el servei de repartiment, i alhora s’han interessat per l’estat de salut i anímic de les famílies. D’aquesta manera les famílies han pogut rebre els aliments a les seves llars, sense posar en perill el possible contagi.

En aquests dies de confinament, Mossèn Marcus Vinícius Teixeira, com tots els mossens de l’arquebisbat, celebra la missa a l’Església Vella, pregant per la comunitat i pel món sencer però sense la presència del poble, ja que la situació que vivim així ho aconsella.

Imatge: Cedida