Amb l’Eva Bonet i la Mar Mingella explicant un conte i el tancament del festival es baixava el teló virtual aquest diumenge a la nit d’aquest primer festival en directe per internet fet a l’Espluga de Francolí. Més d’una vintena de ponents de la Conca de Barberà van anar oferint les seves activitats en directe via streaming a través de Youtube durant tres dies seguits.

L’èxit de públic va ser rotund segons els organitzadors, amb actuacions com la de MAD GO que van arribar a aplegar a més de 250 persones connectades a la vegada. A més, una vegada conclosess les ponències en directe, els vídeos quedaven a disposició dels usuaris. Per exemple a hores d’ara, les actuacions del divendres acumulen prop de 5.000 visualitzacions. En total el festival acumula prop de 10.000 reproduccions.

ÀUDIO: Ferran Lozano, membre impulsor del Festival, fa una valoració del Festival

Davant la gran acceptació obtinguda i també la qualitat de les ponències de les activitats, des de l’organització afirmen que “això ens encoratja a què hi pugui haver una segona edició del festival”.

ÀUDIO: Lozano explica que aquesta setmana es coneixeran novetats sobre la segoan edició.