Una dona de 88 anys ha estat la primera víctima mortal del coronavirus a la Conca de Barberà. Segons ha pogut confirmar l’EFMR.cat, la mort s’ha produït aquest dilluns a l’Hospital Pius de Valls. La dona veïna de Montblanc va donar positiu en la prova del Covid-19. És la primera víctima perl COVID-19 a la demarcació de Tarragona.

La dona residia a casa d’un familiar a Montblanc, però no hi vivia de manera habitual. Un familiar de la víctima es trobaria en aïllament domiciliari per prevenció, segons han publicat diversos mitjans.

En un comunicat fet públic, l’Ajuntament de Montblanc ha confirmat la mort i ha assegurat que “continuem treballant conjuntament amb els Serveis Sanitaris, Policia Local i Protecció Civil per minimitzar la propagació del COVID-19 i prendre les mesures que siguin necessàries”.

A la comarca tres persones que presentaven símptomes s’han realitzat la prova del coronavirus, totes tres han donat negatiu en la prova. A més a més, hi ha 4 persones aïllades per prevenció.