L’Equip d’Atenció Primària de la Conca de Barberà ha emès un comunicat on s’exposa que a partir d’ara s’anul·len, fins a nou avís, les revisions periòdiques de malalties cròniques i es recomana demorar totes les visites mèdiques i d’infermeria que siguin susceptibles de ser posposades sense cap transcendència, a l’hora que es fomenta la visita no presencial (telefònica o telemàtica).

Des de l’EAP Montblanc animen al confinament i les normes d’higiene i d’evitació de contactes personals per tal d’evitar la seva transmissió i protegir els més vulnerables. Amb el confinament, és a dir amb la màxima reclusió possible en el mateix domicili, disminuirem el nombre de contactes i, per tant el nombre de contagis.

Aquest dimarts coneixem que el Pius Hospital de Valls registrava la primera víctima per coronavirus. Es tracta d’una dona de Badalona que hauria vingut a veure el seu fill a Montblanc.