A partir d’aquest dilluns, l’Espluga Audiovisual potenciarà l’emissió de més programes a través del 107.4 FM i l’emissió per internet, especialment, educatius i de divulgació que té en cartera d’aquestes darreres temporades. Aquesta oferta es combinarà amb els espais informatius i també amb diversos consells sanitaris i de prevenció del coronavirus que s’emetran al llarg de tota la jornada.

Les mesures de contenció per la propagació del COVID-19 també arriben a l’EFMR que atura l’enregistrament de programes per part dels col·laboradors de l’Espluga Audiovisual durant les dues pròximes setmanes. Tot i això, el servei públic garantirà la cobertura informativa de l’actualitat de la Conca de Barberà, un especial informatiu diari i també l’emissió de l’Informatiu Conca de Barberà. Al mateix temps, la programació de l’emissora es nodrirà temporalment amb la reemissió dels programes de la graella i es recomana el servei de ràdio a la carta per gaudir dels més de 1.000 programes disponibles a EFMR.cat.

GRAELLA DE PROGRAMACIÓ PROVISIONAL

Entre les mesures preses per frenar el coronavirus, l’Ajuntament de l’Espluga també ha limitat l’accés a l’emissora municipal únicament per cobrir els serveis mínims, és a dir, la cobertura informativa a través del web i als espais informatius del 107.4 FM. Així, de forma provisional, s’ha suspès la gravació de programes als estudis, així com l’atenció al públic a les instal·lacions de l’emissora.