L’Acampada Jove continua publicant els artistes que actuaran a la 25ena edició del festival, que tindrà lloc a Montblanc del 16 al 18 de juliol. Aquest dijous s’ha donat a conèixer que Miki Núñez serà un dels caps de cartell de l’edició d’enguany.

El cantant de Terrassa es va donar a conèixer com a concursant de l’edició 2018 d’Operación Triunfo i ara està triomfant amb la gira del seu primer disc Amuza, que aquest any el portarà a fer més de quaranta concerts arreu del país. Aquest dijous, a més, Miki Núñez va aconseguir un premi Enderrock com a artista revelació, a més d’un premi de millor cançó pop-rock per votació popular per la cançó ‘Escriurem’. També s’ha confirmat la participació al festival de Lildami, 31 Fam, Ju, The Tyets i El Ventilador.

Aquests noms se sumen als que ja s’havien donat a conèixer, com són Oques Grasses, Ebri Knight, Smoking Souls, Mafalda, Roba Estesa, Prozak Soup, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i Xarxa.

El festival, que celebra els seus 25 anys d’història, es farà a Montblanc del 16 al 18 de juliol.