El passat dissabte, 29 de febrer, l’Associació Juvenil Barjaula de Montblanc va realitzar l’Assemblea General Ordinària. Una de les propostes que es van aprovar va ser l’ampliació del dret a veu i vot que passa dels 30 anys als 35 anys. Actualment l’associació de joves de Montblanc té més de 830 socis i sòcies.

Des de la fundació de l’associació fins al darrer dissabte el dret a veu i vot estava restringit dels 14 als 30 anys. Però, per unanimitat, es va decidir ampliar les edats amb dret a veu i vot a totes les persones amb edats compreses entre 14 i 35 anys. Així doncs, els nascuts entre els anys 1984 i l’any 1989 han recuperat el seu dret a veu i vot.

En la mateixa assemblea es va decidir que a partir d’ara l’Associació Juvenil Barjaula està oberta a socis/es col·laboradors/es. El soci col·laborador és aquell soci que no disposa del temps suficient per agafar un compromís dins de la junta però està obert a ajudar quan sigui necessari.

Per ser soci/sòcia col·laborador/a de l’Associació Juvenil Barjaula has de realitzar el següent:

Durant els darrers mesos la Junta Directiva de l’Associació Juvenil Barjaula ha rebut diverses propostes tant per xarxes socials com a títol individual. Totes aquestes propostes van ser exposades durant l’assemblea juntament amb les que van proposar els socis. Entre elles destaquen la recuperació del Campionat de FIFA i un vespre de cantautors locals. Cap de les dues propostes estan confirmades però des de la junta estudiaran la possibilitat de dur-les a terme. D’altra banda, durant els pròxims dies contactaran amb la Regidoria de Joventut i la seva tècnica per plantejar altres activitats com: cinema a la fresca durant els mesos d’estiu, Treu la peça i una possible col·laboració amb el FestaLaTeva (Setmana de la joventut de Montblanc).