La 36a temporada de l’Espluga FM Ràdio segueix creixent i evolucionant aquest març amb dos nous programes i actualitzant diverses franges horàries. A la quinzena de programes de producció pròpia, l’Espluga Audiovisual incorpora ara els espais musicals “Del Do al Si” i “Producte de proximitat”.

Torna la música clàssica a l’EFMR

Amb l’actualització de la graella aquest mes de març, l’EFMR recupera un espai setmanal per a la música clàssica després de diverses temporades sense una proposta d’aquestes característiques. “Del Do al Si” és la iniciativa que presenta Antoni Sabaté per difondre el gènere clàssic. Es podrà escoltar els diumenges a les 10 del matí i a les 9 de la nit.

D’altra banda, d’entre les novetats també en destaca el programa “Producte de Proximitat” d’Albert Amigó que es consolida cada quinze dies els dissabtes i diumenges a les 2 del migdia. L’espai, que ja s’ha estrenat, té una durada de 30 minuts i destaca les produccions musicals d’un grup o músic local.

Més enllà de les noves incorporacions, també es modifica la franja horària de les 12 del migdia de dilluns a divendres que s’amplia amb programes de l’Espluga Audiovisual i de La Xarxa en detriment de la franja de les 4 de la tarda. També es reforça la programació matinal dels diumenges amb espais des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda.

DESCARREGA’T LA GRAELLA DE PROGRAMACIÓ ACTUALITZADA

Com sempre, líders a les xarxes socials

L’Espluga Audiovisual dona un nou impuls a l’EFMR.cat que continua sent el mitjà de comunicació de la Conca de Barberà amb més interaccions a les xarxes socials, és a dir, la plataforma informativa i de continguts que té més seguidors fidels. Les xifres d’aquest inici de 2020 ho refermen. Només en aquesta darrera setmana de febrer l’EFMR ha superat les 7.000 interaccions a Facebook, el doble que el segon mitjà de comunicació amb més engagement a la comarca.

I aquestes dades també es tradueixen en un major trànsit de visitants al portal web EFMR.cat on l’actualitat de la Conca de Barberà i els podcasts de l’emissora han sumat fins a 70.000 visites durant el darrer mes. Pel que fan el nombre d’usuaris únics creixem amb 6.688 usuaris.

Nou impuls a l’Agenda de la Conca de Barberà

L’Espluga Audiovisual ha tornat a activar aquest febrer l’agenda cultural de la comarca disponible a EFMR.cat després d’unes setmanes fora de servei a causa d’una avaria tècnica. D’aquesta manera, els voluntaris tornen a apostar per una eina que vol contribuir en la difusió de l’activitat social, cultural, festiva i esportiva de la Conca de Barberà, però alhora també pretén servir a les associacions i institucions perquè puguin planificar millor els actes i evitar coincidències d’horaris. L’entitat també treballa ara en formar les associacions del municipi en la gestió i l’ús de l’agenda.