Montblanc ha tancat aquest dimarts 25 de febrer els actes del Carnaval 2020 amb l’enterrament del Carnestoltes i lectura del testament, que com sempre he repartit per tothom, sobretot pels regidors i regidores de l’Ajuntament. Abans, la vetlla al Carnestoltes s’ha fet, com a novetat, al vestíbul del Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

L’acte ha aplegat a la plaça Major desenes de persones, ja que també s’han entregat els premis de participació de la Rua de Carnaval del passat dissabte, que enguany va comptar amb gairebé 500 persones. També va ser tot un èxit el sopar de Carnaval, que va omplir amb 480 persones el pavelló del Casal Montblanquí.

A l’acte d’aquest dimarts també hi han participat els Dimonis de Montblanc, que han fet una encesa a la plaça i s’han encarregat també de cremar el fèretre del 42è Carnestoltes.