La comparsa “Sederre Picapolls» ha guanyat el premi de 300€ a la millor carrossa del Carnaval de l’Espluga. Les carrosses de les forces d’ocupació amb la tanqueta d’aigua dels Mossos d’Esquadra, el patrol de la Guàrdia Civil i la furgoneta de la Policia Nacional ha estat la més puntuada de la rua, per davant de la «La Runa dels Gals” que han guanyat el segon premi a millor carrossa, premiat en 200€.

Enguany com a novetat s’han repartit 4 premis més per les millors carrosses de la Rua de les 1.000 disfresses valorats amb 100 € cadascun. En tercera posició ha quedat «Els jo que sé volen», quarta posició «Ja ho sap tothom», cinquena la comparsa «Els de la Bòbila» i en sisena posició «Els de la flor al cul».

La 38a edició del Carnaval de l’Espluga ha posat el punt final amb l’entrega dels premis del carrer i, com és tradicional, amb la lectura del testament del carnestoltes i la seva incineració.

Desenes de persones s’han acomiadat aquest dimarts de la 38a carnestoltes de l’Espluga. Ho han fet, com els últims anys, a la Plaça de l’Ajuntament amb la lectura del testament i la crema del carnestoltes. Un any més, s’han repetit les cues per menjar escudella. 

 

GALERIA D’IMATGES DEL 38È CARNAVAL DE L’ESPLUGA