La colla Embragània es va emportar aquest dissabte el primer premi del Carnaval de Montblanc en la categoria de carrosses. La disfressa sobre els Armats de Montblanc i el misteri de «la Serra» va ser mereixedor del primer premi, que es va donar ahir a la nit durant la festa de Carnaval al pavelló del Casal Montblanquí.

El segon premi se’l va emportar la colla La màgia del mar amb la seva disfressa sobre motius marins, mentre que la colla Els montblanquets van guanyar el tercer premi amb la seva carrossa sobre la Caputxeta Vermella.

En la categoria de comparses, els primer premi se’l va emportar la comparsa Planeta Llibertat, el segon la colla The Beatles i el tercer la comparsa Estrellats.

La rua de Carnaval va comptar amb la participació de gairebé 500 persones, les mateixes que van omplir el sopar que va tenir lloc després al pavelló del Casal Montblanquí.

Els actes de Carnaval es tancaran aquest dimarts amb l’entrega de la resta de premis, entre ells els dos premis nous de grups de joves i de participació. S’entregaran a les 7 de la tarda a la plaça Major durant l’enterrament del Carnestoltes. Un carnestoltes que durant tot el dia està vetllant-se al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

Imatge: Ràdio Montblanc