El 5 de maig de 2018 es va inaugurar el reivindicat nou pavelló municipal de l’Espluga de Francolí. Ara, un any i mig després, l’equipament es veu afectat, ja que moltes de les rajoles estan malmeses. Un element que, segons informa el Club d’Hoquei del Casal de l’Espluga, ha generat problemes des de l’inici.

El terra del pavelló municipal que està compres de rajoles es veu parcialment afectat, ja que algunes de les rajoles es belluguen o estan escardades. Aquest fet ha propiciat que l’Ajuntament, amb l’arquitecte que va projectar el pavelló i l’arquitecte de la constructora revisessin l’estat. Segons va informar la regidora d’esports, Aida Morgades, “la sorpresa va ser que l’arranjament del terra no entra en garantia”. El cost dels treballs els hauria d’assumir el consistori, un fet que ara no es poden permetre i que ho intentaran fer amb alguns arrenjaments.

La regidora va explicar que les causes han estat el fet que entres llum al pavelló pels dos costat i no hi hagués juntes de dilatació podia fer que el terra tingues moviment. “És una cosa que ja havien avisat i ara no entra en garantia” explicava Morgades.

ÀUDIO: Aida Morgades, regidora d’Esports, explica la situació del pavelló en l’últim ple municipal.

El tècnic del primer equip del Club d’Hoquei Casal de l’Espluga, Nori Boada, en una entrevista a la Conca en Joc al mes de novembre ja es va queixar de l’estat de la pista, en què explica que “en alguns punts s’aixeca la pilota”. Boada també va expressar que “la pista no està a les millors condicions”.

Tot i que el terra del pavelló municipal no entra en garantia unes goteres que hi ha al magatzem sí que entren. L’empresa constructora arreglarà aquestes goteres.

La pista vista des de les grades del nou pavelló (Foto: Gerard Bosch)