La tercera temporada de “Quatre gats” s’ha posat en marxa amb un primer capítol dedicat a la crisi climàtica en què intervenen l’exprimera ministra de Noruega Gro Harlem Brundtland, i l’actor i activista Javier Bardem. A part de viatjar a l’Àrtic el programa també visita la Conca de Barberà després dels aiguats i l’espluguina de fora vila, Assumpta Farran, parla sobre el canvi climàtic.

Les accions polítiques per combatre la crisi són lluny del que demanen els organismes internacionals. Ustrell en parla amb Assumpta aerran qui fou Directora General de Qualitat Ambiental i de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya i visita la petroquímica de Tarragona.

Quatre Gats també ha posat imatges aèries de la riuada del passat 22 d’octubre de 2019 amb la veu de Mariona Rendé del Celler Rendé Masdéu afectat. A més a més, el programa fa parada a Vimbodí i Poblet on es va emportar l’antic pont de la carretera.

Primer capítol de la tercera temporada: Emergència climàtica