Uns 100 corredors, llufes penjades a l’esquena i Bruno Hortelano han estat els ingredients de la cinquena edició de la Cursa de la Llufa que ha recorregut alguns carrers del municipi aquest dissabte per celebrar el dia dels Sants Innocents.

La particular cursa espluguina ha començat enguany amb una classe de zumba per tal de fer passar el fred a les 10.45 hores. També s’hi ha pogut veure el personatge de la Llufa i aquesta vegada l’esdeveniment ha comptat amb un dels atletes més destacats de l’Estat, el velocista olímpic Bruno Hortelano que ha donat el tret de sortida de la 5a Cursa de la Llufa.

Els guanyadors de la Cursa de la Llufa han estat, en categoria femenina, Aya Bednaoui acompanyada de Laila El Harrak i Erika Soriano, en la masculina, Ismael El Harrak seguit de Marc Morató i Lluís Llorens. La primera posició de la cursa infantil ha estat Oriol Cantoni seguit de Sabrine Bednaoui i Lua Aliarriba. Tots els corredors corrien amb una llufa a l’esquena. L’activitat també ha premiat la llufa més original.

L’atleta, amb arrels espluguines, ha exercit de mestre de cerimònies en una edició de la cita del Club Atlètic Espluguí que destinarà els seus beneficis a la Riuada Solidària per ajudar els damnificats pels aiguats d’ara fa dos mesos.