El Pessebre Vivent de l’Espluga ha tornat a aplegar centenars de persones. Després de 10 anys, continua congregant a molts participants. A l’espera de les representacions d’aquest cap de setmana, de moment han passat prop de 2200 persones pel cas antic de l’Espluga amb motiu del seu pessebre.

Encara queden dos dies de representació amb algunes hores ja esgotades, el pessebre vivent de l’Espluga ha tornat a confirmar que és un dels més visitats de les comarques de Tarragona. La mateixa organització del pessebre ha valorat “molt positivament” els dos primers dies, el 26 i 27 de desembre, i a més a més, afegeixen que “si seguim amb aquesta tònica, serà uns dels anys forts”.

La principal novetat d’aquest any del Pessebre Vivent de l’Espluga és la nova distribució d’escenes per transportar el visitant a dues viles de l’antiga Judea, el poble de Betlem, on neix Jesús, i la ciutat de Natzaret, on viuen Josep i Maria. A més a més, enguany el Pessebre Vivent també ha aconseguit consolidar i fins i tot ampliar l’equip de figurants i muntadors.