L’alcalde de Sarral, Santi Fornés, en una entrevista a l’Informatiu Conca de Barberà de l’EFMR.cat va expressar la preocupació dels alcaldes dels municipis de la Conca de Barberà per la falta de personal a les empreses.

A partir del febrer l’empresa més gran de Sarral, Europastry, engegarà una nova línia d’alimentació en què es fabricaran 15.000 dònuts l’hora. Això comporta nous llocs de treball que per l’alcalde ho defineix “de problema”, ja que segons ell, l’empresa té moltes dificultats per trobar gent. “No és a nivell de Sarral, a nivell de comarca tenim problemes amb tema d’habitatge, de carreteres, comunicacions, …” Afegia Fornés.

Europastry de Sarral (Foto: cedida)

“A nivell de comarca és bo que tinguem feina i que la gent es pugui ubicar a la Conca, tenim pobles petits que s’estan quedant despoblats, això és un greuja”. L’alcalde creu que el municipi sarralenc ha d’aprofitar les empreses que té, ja sigui Europtasry, CV Mèdica amb 100 llocs de treballs o els tallers d’alabastre.

L’actual equip de govern format per la FIC i per Fem Poble està treballant per un conjunt d’idees que reverteixin aquesta situació.

ENTREVISTA A SANTI FORNÉS, ALCALDE DE SARRAL