La Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga ha impulsat per aquesta campanya nadalenca una nova iniciativa. Enguany els establiments i els clients jugaran al joc de l’amic invisible, per tal de repartir uns 800 obsequis.

Un total de 41 comerços i empreses participaran a la campan​ya i el joc consistirà en que cada client que compri o utilitzi un servei en un comerç de la UBEE podrà agafar un paper on hi aparegui una frase bonica o el nom d’un altre establiment de la UBEE. Si al client li toca el nom d’un altre establiment podrà anar-hi per recollir el regal. Cada establiment ha preparat 20 regals, per tant, es repartiran uns 800 obsequis durant tota la campanya de Nadal. La dinàmica d’aquest joc té com a objectiu aconseguir una rotació dels clients per tots els establiments de la UBEE i premiar als que compren al comerç local.

D’altra banda, l’entitat ha facilitat als seus associats elements d’il·luminació nadalenca i un rètol de “Bones Festes” que ha estat pintat pels infants de l’Espluga, gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i l’Escola Vedruna.

Així la campanya impulsada des de l’associació, sota l’eslògan “Per Nadal a l’Espluga, comerç local” dinamitza un any més la compra als establiments comercials del municipi, treballant de manera coordinada i facilitant recursos als associats de la UBEE. Aquesta campanya compta amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.