El “Joc de cartes” ha viatjat aquesta setmana fins a l’altiplà de la Segarra per trobar el millor restaurant de les comarques de la zona. En un programa molt igualat el Nobadis de Cervera ha guanyat el programa amb 9 punts, seguit del restaurant de Santa Coloma de Queralt, La Barbacana, amb 8,8 punts.

Marc Ribas ha viatjat fins a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l’altiplà de la Segarra, per visitar La Barbacana i conèixer Maria Casajoanes, propietària i cuinera del restaurant. També ha passat pel Kokoro, on Cinta Benet, advocada de professió, demostra ser valenta i tirar endavant el negoci. El programa va visitar la Braseria l’Alzina, el restaurant d’Anna Solé, que juntament amb la seva família lluiten cada dia per tirar-lo endavant. I “Joc de Cartes” va tastar el restaurant de Cervera el Nobadis, on Juanjo Ceresuela.

Ha estat el primer programa en què Marc Ribas s’ha trobat amb un triple empat i han estat els seus punts qui han donat el restaurant Nobadis com a guanyador i s’ha emportat els 5.000 €. Tot i això, La Barbacana de Santa Coloma de Queralt ha obtingut la segona posició amb molt bona puntuació i, a més a més, ha estat la guanyadora del segell blau que el programa dóna al restaurant per l’estalvi de l’aigua i les bones pràctiques de reciclatge.