Riuada Solidària ha posat a la venda aquest dilluns les entrades per al gran concert del pròxim divendres 20 de desembre. Buhos, Itaca Band, Portobello, Joan Rovira i Banda Neon seran els grups que amenitzaran una nova jornada de la Riumuntada a l’Espluga de Francolí. L’actuació musical tindrà lloc a una carpa instal·lada al pàrquing del Pavelló del Casal.

Les entrades anticipades es poden aconseguir a través de la pàgina web Entràpolis a un preu de 15 euros o de 20 euros en el cas que es comprin a taquilla el dia del concert (de 20 h a 2 h al mateix recinte). Tots els diners recaptats es destinaran a ajudar econòmicament els damnificats pels aiguats del 22 d’octubre de l’Espluga de Francolí.

La música festiva de Buhos arribarà a l’Espluga per oferir un concert extraordinari després d’haver tancat la gira de presentació del darrer disc el passat dissabte al Poble Espanyol. Itaca Band també pujarà a l’escenari per fer una de les últimes actuacions de l’any amb el seu mestissatge musical tant característic. Tant Joan Rovira com Portobello presentaran els àlbums que han llançat aquest 2019: “Dies millors” és el títol del disc del cantautor ebrenc i “L’ull de la tempesta” el dels altafullencs Portobello que l’any passat es van endur el premi grup revelació de la revista Enderrock. El grup de versions Banda Neon completarà el cartell del gran concert solidari.

Aquesta nova proposta musical s’emmarca en la Riumuntada, un programa d’activitats solidàries que es va iniciar el cap de setmana del 22 al 25 de novembre a l’Espluga per tal d’aconseguir suports econòmics i ajudar els veïn i veïnes afectats per la riuada del passat 22 d’octubre. D’altra banda, el número de compte per a fer donatius continuarà obert fins el 31 de desembre.

Enllaç venda d’entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/riumuntada