El monestir de Poblet ha dedicat aquest divendres un concert d’orgue solidari pels aiguats de l’octubre amb la soprano tarragonina Marta Mathéu i l’organista Juan de la Rubia com a protagonistes.

300 persones han assistit aquest divendres a la nit al concert solidari en el dia en què es compleix un mes de la llevantada. El president de la Generalitat, Quim Torra, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, al costat dels alcaldes de la zona i de representants d’empreses i institucions han assistit al concert.

Durant el concert s’han interpretat obres de Bach, Wagner, Mendelssohn i Brahms. L’acte ha començat amb un minut de silenci en record a les víctimes mortals de les pluges.

La recaptació per la venda anticipada d’entrades ha superat els 2.500 euros, una xifra provisional ja que s’afegiran les aportacions de les persones que han adquirit les localitats directament en arribar al concert.