Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Valls han completat aquesta tarda totes les proves que permeten confirmar la identitat de la persona, les restes de la qual es van trobar dissabte al migdia a la riba del riu Francolí, prop de Montblanc. 

Es tracta d’un dels tres desapareguts que estaven pendents de localitzar arran de la llevantada dels dies 23 i 24 d’octubre, un veí de l’Espluga de Francolí de 72 anys.

El dissabte els Bombers de la Generalitat van reprendre la recerca de les tres persones que encara es trobaven desaparegudes per les riuades a la Conca de Barberà. El dispositiu, format per 7 dotacions dels Bombers amb efectius dels GRAE, 5 dotacions canines de voluntaris de Castelló i una dels Mossos d’Esquadra, van recórrer diferents sectors entre l’Espluga de Francolí i Picamoixons.

Es van  pentinar amb els gossos algunes zones on ja s’havia fet altres tipus de cerca i també alguns punts aïllats significatius.

Pels volts de les 13.30 h un gos de la unitat canina dels Mossos va assenyalar un punt allunyat de la llera pel qual encara no s’havia fet recerca i es van trobar restes humanes. Quatre hores més tard s’aconseguia rescatar les despulles i iniciar les tasques d’identificació.