Europastry, companyia líder del sector de masses congelades forneres, ha reunit a les seves instal·lacions de Sarral als alcaldes de la comarca de la Conca de Barberà i a President de Consell Comarcal, Magí Trullols, per presentar l’evolució i el creixement de la planta i compartir els reptes de futur de la companyia en matèria d’ocupabilitat. 

Segons ha informat Europastry, està previst que el 2020 la planta de Sarral incrementi la seva capacitat productiva, de manera que busca activament nous perfils d’empleats, com maquinistes, operaris de producció i envasat, i electromecànics. 

Per a Martí Rull, Plant Manager de Sarral, “el nostre creixement és clau per augmentar l’ocupabilitat a la regió. Aquesta reunió amb l’Administració ens permet compartir estratègies i poder treballar de forma conjunta “. 

SARRAL, UN CREIXEMENT EXPONENCIAL 

Actualment, la planta de Sarral compta amb més de 400 empleats, sent la segona més gran de el Grup Europastry. 

Inaugurada el 1992, la planta de Sarral compta amb una capacitat de producció de 90.000 tones anuals, gràcies a les seves nou línies productives: tres brioixeria crua, tres de brioixeria prefermentada i tres de pa. En aquesta planta s’elaboren més de 3 milions de croissants i 300.000 baguettes a el dia. 

Al mes de gener, Europastry va invertir 30 milions d’euros a la planta de Sarral per inaugurar una nova línia de pastisseria prefermentada premium amb una capacitat productiva de 18.000 tones i dotada amb la tecnologia més puntera per elaborar brioixeria d’alta gamma.