La sardana ha estat la protagonista del darrer cap de setmana de la Festa del Soci del Casal de l’Espluga, però el compàs l’ha marcat una formació peculiar per segon any seguit, la Cobla Contemporània, que ha fet sonar versions de cançons reconegudes i èxits musicals adaptades per a ser ballades.

L’original i divertit repertori de la cobla convidada va reunir un centenar de persones a la plaça Montserrat Canals. Una part dels assistents van escoltar l’actuació des de la cadira, però en alguns moments prop d’una quarantena de persones van animar-se a ballar sardanes. Amb aquesta iniciativa, el Casal de l’Espluga ha volgut donar la volta a l’antic format de la Festa del Soci per proposar diverses activitats durant dos caps de setmana amb la Cobla Contemporània i el teatre de “Brots” com a principals reclams.

GALERIA D’IMATGES D’EVA BONET