L’ajuntament de la Vila Ducal de Montblanc li ha donat un ús pràctic i provisional als terrenys de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Montblanc. Un pàrquing per desenes de vehicles.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Montblanc s’ha habilitat un aparcament provisional a la cantonada de la carretera de Reus i l’avinguda Ntra. Sra. de Montserrat per facilitar l’estacionament dels veïns, així com pels pares i mares que van el col·legi Mare de Déu de la Serra a deixar els seus fills.

L’Arquebisbat de Tarragona va adquirir l’antiga caserna de la GC de Montblanc l’any 2015, que estava en molt mal estat de conservació perquè feia anys que estava en desús. L’any 2016 es va procedir a l’enderrocament amb l’objectiu de destinar el solar que ocupava a ampliar les instal·lacions del col·legi Mare de Déu de la Serra.

Mapa de l’aparcament (Imatge: Policia Local Montblanc)