La vuitena etapa de la Volta Ciclista a Espanya passarà per la Conca de Barberà el pròxim dissabte 31 d’agost. La prova ciclista passarà per Sarral, Rocafort de Queralt, Les Piles i Santa Coloma de Queralt.

La Volta a Espanya va començar aquest passat dissabte 24 d’agost i es disputarà fins al dia 15 de setembre. Una de les 21 etapes, l’única que es disputa a Catalunya, creuarà la Conca de Barberà. En concret aquesta etapa té un recorregut total de 166,9 quilòmetres. De fet, l’etapa començarà des de Valls i acabarà a Igualada i està catalogada com etapa accidentada, a més a més, de definir-la d’etapa de mitja muntanya amb el port de Montserrat com a principal.

Els velocistes travessaran la Conca a través de la C-241d que els conduirà des de Sarral fins a Santa Coloma, on es farà una parada tècnica. Està previst que els ciclistes passin per Sarral aproximanadent a les 14.01 hores. La prova no passarà ni per l’Espluga ni per la capital de la Conca.