Una quinzena d’activitats han compost la Setmana Jove de Solivella que va començar el 26 de juliol amb el torneig de futsal i ha finalitzat el diumenge 11 d’agost amb un concurs de paelles i una festa Holi.

El torneig de Futsal que va tenir molta expectació i va comptar amb 7 equips, 5 de masculins i 2 de femenins, es va realitzar en col·laboració amb l’Associació Esportiva Cargol Solivellenc.

El 5 d’agost començava oficialment la Setmana Jove amb el joc de rol la Pastanaga Assassina i una Gimcana infantil. La Pastanaga Assassina va tenir tant bona acollida que a mitja setmana es va fer una segona ronda i en total hi van participar 45 joves de 14 a 29 anys.

Els jocs tradicionals que inicialment s’havien de dur a terme a la plaça de la Diputació es van trasllada al poliesportiu. Una cinquantena d’infants i les seves famílies van provar les bitlles catalanes, les baldufes, les gomes, la xarranca, la corda de saltar, les xapes, els patacons i molts jocs més. En acabar, el Grup Cultural de la Dona de Solivella va oferir un berenar tradicional de pa amb oli i xocolata en pols.

El 7 d’agost la Cursa d’Orientació, realitzada en col·laboració amb el Cargol Solivellenc, va aplegar unes 45 persones repartides en 7 equips. A la nit, una cinquantena de joves, els més intrèpids del poble, van gaudir del primer episodi d’una saga de terror. Els dos episodis restants es podran veure a les 22.00 h al Sindicat els dies 21 i 28 d’agost. Aquesta pel·lícula no és recomanada per a majors de 16 anys.

El Torneig de Fifa es va fer als baixos de Cal Mateu i hi van assistir uns 35 joves. El Concurs de Karaoke va finalitzar prop de les 4 de la matinada i va comptar amb una trentena de cantants de totes les edats.

El 9 d’agost es va dur a terme el Parc mòbil de bicicletes al poliesportiu gràcies al Servei Català de Trànsit i al vespre es va obrir la piscina pel bany nocturn. A la gespa es va fer una proposta de cocktails saludables. Es van ensenyar a fer combinats amb sucs, fruites, xarops, sucre, begudes gasoses, begudes energètiques, etc. Es van realitzar tres combinats diferents: “el tropical” fet a base de grosella i suc de coco i pinya, “el diable” fet amb beguda energètica, suc de taronja, grosella i xarop blau, i “els mojitos”, fets a base de llimona, llima, sucre, menta, gasosa i suc de fruita.

El dissabte prop de 250 persones van acostar-se al Castell de Solivella per escoltar el grup reusenc de pop rock Pockers que estan finalitzant una gira per acomiadar-se dels escenaris.

El diumenge es va fer un concurs de paelles al poliesportiu on hi van participar 8 colles. En acabar, hi va haver una festa Holi, un bany de colors, música i animació que va servir per tancar una Setmana de la Joventut intensa i participativa de les que costen d’oblidar.

La Setmana de la Joventut és organitzada per l’Ajuntament de Solivella i l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, l’Associació Esportiva Cargol Solivellenc i Grup Cultural de la Dona de Solivella.