El tennis taula espluguí ha posat punt final a una nova temporada de rècord de la qual en destaca l’ascens a la Primera Divisió Provincial, però també un total de 5 copes que situen el CTT l’Espluga de Francolí entre els millors clubs de la Segona Divisió Provincial en competicions individuals i per equips.

D’entrada, el primer equip dels Carquinyolis s’ha fet seva la copa que reconeix l’ascens a la primera categoria provincial. En paral·lel, els bons resultats van situar tres jugadors espluguins entre els 10 millors de la lliga, però només David Pàmies dins del Top8. Tot i això, dues baixes van permetre a Sorin Anca i Joel Andreu disputar-se també les primeres posicions del Top8. En una competició entre els 8 esportistes, Sorin Anca va proclamar-se com el millor jugador de la categoria, seguit de Joel Andreu.

D’altra banda, entre el palmarès del club espluguí ja hi figura la segona posició a la Copa B aconseguida per l’equip format per David Pàmies, Joel Andreu i Zdroba Micrea. Aquesta és una competició piramidal que se celebra una vegada acabada la lliga regular.

I, finalment, la cinquena copa de la temporada també ha anat a parar a les mans de David Pàmies, en aquest cas per la seva tercera posició a l’Open Absolut B celebrat a Vinaròs. Pàmies va pujar al podi dels millors jugadors de segona i tercera i, això, li va donar accés a disputar la primera fase de l’Absolut A davant dels millors de primera, preferent i nacional.

Les copes ja estan exposades a la seu del club, ja que diversos representants de l’entitat van recollir-les el passat 13 de juliol en el sopar de la Federació de Tarragona.

El CTT l’Espluga ampliarà el nombre d’equips

Amb aquest bon balanç, el club ja treballa en la confecció dels equips per a la pròxima temporada. Encara amb la porta oberta per rebre nous jugadors i jugadores, el CTT l’Espluga ampliarà, molt previsiblement, el nombre d’equips federats.