El CF Montblanc no podrà comptar amb Cristian Valcarcel la temporada vinent. La unió Esportiva Rapitenca va fer oficial aquest dimarts el fitxatge del ja exdavanter vermell, peça clau durant la darrera temporada per aconseguir l’ascens a Segona Catalana amb l’equip d’Albert Pérez i Antonio Morató.

Valcarcel ha estat el màxim golejador, no tan sols del Montblanc, sinó del grup 3 de Tercera Catalana, sumant 40 gols en 33 partits oficials.

Des del club montblanquí tenien clar que seria una operació complicada retenir al jugador després de la temporada quallada i els números aconseguits pel davanter, i sabien que tindria ofertes importants sobre la taula. Malgrat això, i en declaracions a l’EFMR.cat el passat cap de setmana, tant el president del club, Antonio González, com l’entrenador, Albert Pérez, asseguraven tenir fe en la possible continuïtat de Valcarcel, apel·lant al vincle forjat durant aquesta temporada i a la cohesió i relació del grup.

Finalment, però, ha primat l’oferta econòmica en la decisió del futbolista, que ha decidit deixar el CF Montblanc i fitxar per la Rapitenca, un equip que competirà en la mateixa categoria que els de la Conca, la Segona Catalana. Uns, després de l’ascens, els altres, després de baixar de categoria.

Valcárcel firmant el nou contracte de la Rapitenca (Imatge: Facebook UE Raptitenca)

Per tant, el punta barceloní tornarà a jugar al Municipal Josep Gomis, i ho farà aquesta mateixa temporada quan els montblanquins i els de Sant Carles de la Ràpita es vegin les cares al llarg de l’any vinent.

Ara, el club conquenc haurà de refer-se i encarregar-se de suplir una baixa més que important. La base de l’equip serà la mateixa, de fet es preveuen poques sortides més que la de Valcárcel, però hauran d’arribar jugadors que donin un plus de qualitat i recursos a la plantilla en aquesta nova categoria, i, sobretot, haurà d’arribar gol, que és qui marxa.