La ballarina de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga participa aquest dijous a la tarda en el concurs Dance World Cup que s’està celebrant a Braga (Portugal). Alba Foguet sortirà a l’escenari “Arena” a les 20.45 hores per interpretar la coreografia “Continu”.

La montblanquina concursa en la categoria màxima i realitzarà la coreografia de dansa contemporània creada per la ballarina i professora Jèssica Estadella.

L’Escola de Dansa del Casal, per quart any, ha aconseguit classificar-se per al mundial després d’una fase eliminatòria, celebrada a Burgos, en què van participar més de 1.500 ballarines de dansa entre l’11 i el 14 d’abril. La coreografia va obtenir, a la fase estatal, la puntuació mínima per viatjar al mundial, aconseguint 82,67 punts i medalla de bronze. Foguet va concursar a la màxima categoria del Dance World Cup, la categoria Sènior.

Al programa La Conca al dia de l’EFMR hem entrevistat a la protagonista per saber com arriba en aquest mundial, que per ella és la tercera edició, la primera en solitari. També hem entrevistat a Jèssica Estadella, directora de l’Escola de dansa del Casal de l’Espluga que ens fa una valoració de la temporada de concursos.

Entrevista de Josep Morató a la ballarina Alba Foguet i la professora Jèssica Estadella

Segueix en directe el Concurs:

Al web: http://www.clubwow.events/post_event/dwc2019