L’Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF) de Montblanc treballa aquests dies en l’extinció de l’incendi forestal de la comarca de Ribera d’Ebre, originat dimecres passat a la Torre de l’Espanyol i que ja ha arrasat més de 6.000 hectàrees.

Els Bombers de la Generalitat han penjat a les xarxes socials un vídeo on es pot veure l’Equip de Prevenció Activa Forestal de Montblanc treballant amb maquinària pesada. La seva funció és eixemplar camins, per facilitar el pas dels vehicles d’extinció, i per fer tallafocs per si les flames arriben en aquell punt. 

A hores d’ara els Bombers de la Generalitat han informat que tenen perimetrat tot l’incendi. Al llarg de la jornada d’avui, els efectius que treballen en l’extinció han aconseguit penetrar en l’àrea nord del flanc dret, a tocar del cap de l’incendi.