Dimecres a Concactiva ha començat el curs monogràfic organitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà “Educació, intel·ligència emocional: una proposta pràctica per a les persones que eduquen”. Una quinzena de persones assisteixen a la formació a càrrec del psicòleg i formador de l’Escola de l’Esplai de Tarragona Martín Merlo.

El curs va destinat al personal docent, persones monitores de lleure, educadores, entre altres col·lectius que treballen al costat dels infants i joves. Fins dijous les persones participants aprofundiran sobre les emocions  i la seva gestió per tal que el treball educatiu amb els infants i joves els ajudi a créixer amb autoestima, assertivitat, equilibri i control emocional. Durant les tres sessions es treballen l’educació emocional, la intel·ligència emocional i l’optimisme intel·ligent.

El curs és una acció del programa creat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà “Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent” i que es complementa amb una xerrada per a famílies amb fills i filles adolescents, que tindrà lloc el dijous 27 a 2/4 de 7 de la tarda, a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc, i també amb un taller motivacional per a joves de 14 a 25 anys a l’Oficina Jove de la Conca.