El Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet organitza per aquest dissabte una nova activitat. Amb aquesta iniciativa fusionen el passeig per un bosc amb arbres vells que ens aporten beneficis per la salut, amb exercicis de ioga que ens aporten beneficis pel cos i la ment.

Serà una passejada tranquil·la amb els sons naturals del bosc i acompanyats també per música relaxant. Al llarg del recorregut es practicarà moviments conscients i diferents tècniques d’atenció plena. L’activitat va a càrrec d’Adrià Cabestany del centre Yoga’n’sun.

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament contactant amb el Paratge Natural de Poblet en horari de dilluns a divendres de 8 a 15h, a través del correu electrònic (pnpoblet@gencat.cat) o al 977871732. El lloc de trobada serà a la casa forestal de Castellfollit al terme de Vimbodí i Poblet, el dissabte 29 de juny a les 17h.

Està adreçat al públic en general, majors de 16 anys. Cal portar berenar lleuger, aigua i calçat per caminar. No cal portar estoreta. El preu és de 4€.