Aquest diumenge 16 de juny, el teatre del Casal de l’Espluga de Francolí acollia el 10è Festival de Dansa de les Escoles de dansa del Casal de l’Espluga, l’Escola de Dansa del Pavelló Municipal de Montblanc i del Col·legi Mare de Déu del Remei d’Alcover.

Més de 600 persones han gaudit de més de 3 hores de dansa amb més 200 ballarines i ballarins damunt de l’escenari. La gala que ha començat a les 18.30 h s’ha allargat per poder veure més de 60 coreografies de contemporani, jazz, clàssic, flamenc i hip-hop.

El final de l’espectacle ha sorprès amb un final emotiu, ja que el saludo final, totes les alumnes de les escoles del territori han ballat al costat d’un pastís gegant per celebrar els 10 anys d’aniversari en què ha arribat el Festival.

Amb aquesta jornada les escoles de l’Espluga, Montblanc i Alcover han exhibit els treballs practicats durant l’any i han posat punt final a l’actual curs. A l’escenari també s’han pogut veure les 24 coreografies de dansa contemporània que l’escola espluguina ha presentat a diversos concursos nacionals i internacionals aquesta temporada.

Tot i això, la temporada segueix per Alba Foguet de l’Escola de Dansa del Casal i és que participarà a la fase final del Dance World Cup a Portugal.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ