El Montblanc CF ha guanyat per 1 gol a 3 al Jesús Catalònia, en el que ha estat l’anada dels Play-Off a Segona Catalana.

L’equip de la Conca ha disputat un magnífic partit a terres ebrenques, on Cristian Valcárcel ha brillat marcant un hat-trick que posa molt de cara l’esperat ascens.

No obstant això, el matx no ha començat de la millor manera pels interessos montblanquins, i és que només al cap de sis minuts de joc, l’àrbitre ha anul•lat un gol per fora de joc. Passats dotze minuts de la primera part, els tortosins s’han avançat per mitjà de Xescu.

En arrencar la represa, Valcárcel ha errat una pena màxima, però el balear no ha abaixat els braços, perquè només dos minuts després ha aconseguit establir l’1 a 1 a l’electrònic. El Jesús no ha mostrat molt de perill durant la segona part, i el Montblanc ha vist una escletxa de llum per poder capgirar el resultat. Al minut seixanta-quatre, el mateix Valcárcel ha posat l’1 a 2, i al minut vuitanta-dos ha aconseguit l’1 a 3 definitiu.

Cal recordar que el Montblanc feia dues setmanes que desconeixia si es disputaria l’eliminatòria contra el CE Perelló, la Federació Catalana de Futbol, però, ha designat que el rival dels de la Conca seria el Jesús Catalònia, 3r classificat del grup del Perelló.

Així doncs, amb aquesta victòria els d’Albert Pérez acaricien la Segona Catalana. La tornada dels Play-Off d’ascens es viurà dissabte vinent al Municipal Josep Gomis de Montblanc.