Imatge portada: Marcos Cabrera – @just.tri.triatlon

Els triatletes Jonathan López i Erika Soriano s’han proclamat, aquest diumenge, guanyadors en modalitat Sprint del Triatló de Cambrils 2019. La segona prova del circuit Just Tri by freshwave® s’ha disputat a les immediacions de les platges de la Llosa i de la Riera d’Alforja del municipi.

La triatleta espluguina del AE Blancafort, Erika Soriano, ha aconseguit convertir-se en la vencedora de la modalitat sprint amb un temps rècord d’una hora, 13 minuts i 59 segons, seguida d’Aina Güell (1.14’10) del Club Cambrils Triatló, i d’Eva González (1.15’44). 

En categoria masculina l’ha ocupat Jonathan López del club Triatló Sallent, amb un temps de 1.02’08. Jeremias Diez (1.05’46) i Jorge Lacambra han estat segon i tercer, respectivament.

Soriano ha participat en la modalitat Sprint realitzant 750 metres nedant, 21,5 quilòmetres en bici i cinc quilòmetres a peu