Un centenar d’infants, caps, excaps, pares i mares, han participat en la festa i al sopar de germanor de final de curs de l’Agrupament Escolta de l’Espluga de Francolí.

La festa, celebrada aquest dissabte, ha servit per presentar els nous projectes de la branca dels llops i daines, a més de les noves reformes del local de l’Agrupament, situat a l’antic escorxador del carrer Sortetes.

Les reformes han consistit en l’extracció de les antigues bigues de l’escorxador i en la col•locació d’un fals sostre a les sales d’aquest. A més a més, l’Agrupament ha acondicionat les sales amb bombes de calor. Altrament, s’ha millorat la il•luminació del local i s’ha arreglat el jardí i la façana.

També s’ha projectat un lip dub sobre la defensa del medi ambient i s’han fet diverses gimcanes. Finalment, la jornada ha acabat amb l’esperat sopar de germanor, on s’han reunit més de 150 persones. L’animació durant el sopar ha anat a càrrec de Roger Canals.

Així doncs, amb aquesta trobada, l’Agrupament dóna per finalitzades les activitats habituals del curs. Ara el següent repte per als membres del Cau és l’organització del Camp d’Estiu per als nens de cada branca que se celebrarà a finals d’Agost.

GALERIA D’IMATGES D’ALBERT GRINYÓ