L’organització ha llençat un comunicat, en les últimes hores, a les xarxes socials, on han assegurat que enguany la VipXtrem no es durà a terme.

El Club Esportiu Eutiches ha estat l’encarregat d’organitzar aquest esdeveniment durant 4 anys, però aquest any ha decidit no tirar endavant aquesta prova. En el comunicat, el club ha volgut agrair la feina a tots els ajuntaments, entitats i voluntaris que han col·laborat en l’organització.

A més a més, el Club Esportiu Eutiches assegura que ha esperat “fins al límit del temps possible per donar la notícia per si alguna entitat volia continuar amb aquesta tasca”. De moment, cap entitat, ni club s’ha interessat a poder organitzar una prova de BTT com aquesta.

La darrera edició de la VipXtrem va ser el 7 de juliol del 2018 i va transcórrer per les muntanyes de Prades, amb un circuit de més de 140 km. Aquesta última edició va aportar novetats, com per exemple la implantació del format Raid XC i la renovació d’alguns trams del circuit.

Així doncs, aquest 2019 les muntanyes de Prades es queden sense la prova reina del BTT a la zona. L’organització espera que, sigui l’any vinent o en els pròxims, es pugui recuperar la VipXtrem.